TotoCalculator 2 English (Home)  Deutsch (Home)  Italiano (Home)  Hungarian (Home) 
Romanian (Home)
  Russian (Home)  Chinese (Home)  

Send an e-mail to the author

 

new!2021-10-17: TotoCalculator 2 version 2.18.2.2 for OpenBSD-7.0.

Obtineţi o licenţă gratuită pentru TotoCalculator 2, prin sprijinirea "Fondul Mondial pentru Natură", "Doctors of the World" sau "SOS Children's Villages":

Thank you

TotoCalculator 2 îmbunătăţeşte şansele de a câştiga la jocuri de pariuri din fotbal precum Toto, Lotofoot, Totocalcio, Pronosport... Programul calculează distribuţia optimă a pronosticurilor de pe biletele dumneavoastră şi generează o serie de linii care au - pe fiecare linie, comparativ cu toate celelalte linii - un minim de pronosticuri comune. Totodată, distibuţia rezultată include un raport bine echilibrat între pronosticurile probabile şi mai puţin probabile.

TotoCalculator 2 vă permite să stabiliţi o serie de condiţii pentru fiecare linie, cum ar fi numărul maxim şi minim al semnelor 1, X, 2 precum şi pronosticurile pentru favoriti, neutri sau surprize.

Principalul avantaj al TotoCalculator 2 în comparaţie cu un sistem de reducere a semnelor obişnuită, o reprezintă uşurinţa cu care pronosticurile pentru 1, X şi 2 (resp. 1, 0 şi 2 în alte părţi ale lumii), pot fi setate pentru fiecare meci în parte. Nu sunteţi constrâns să acceptaţi o anumită probabilitate stabilită de sistem ci puteţi specifica exact sansa pentru fiecare eveniment în parte, începând de la 0,0 % la 100,0 %. Puteţi profita şi de faptul că, în general, casele de pariuri apreciază, corect şansele pentru rezultatele finale şi puteţi folosi cotele lor pentru a permite aplicaţiei TotoCalculator 2 să calculeze şansele pentru 1, X şi 2.

Pronosticurile pot fi imprimate direct pe bilete. TotoCalculator 2 utilizează un editor de format pentru a putea include deferite formate de bilete din întreaga lume.

TotoCalculator 2 are nevoie ca să specificaţi şansele/procentele sau cotele pentru semnele 1, X şi 2 din fiecare meci. Aveţi posibilitatea să utilizaţi cotele de la mai multe case de pariuri pentru fiecare meci. Aplicaţia determină numărul de semne 1, X şi 2 folosind şansele sau cotele specificate. Dacă specificaţi atât şansele cât şi cotele pentru un singur meci, TotoCalculator 2 va utiliza doar şansele.

TotoCalculator 2 are opţiuni pentru fiecare tip de utilizator. Spre exemplu, puteţi să

  • specificaţi numărul de meciuri care urmează să fie prognozate pe bilet. Există, de exemplu, în mod normal, 13 meciuri în Germania, 13 meciuri în Austria şi 14 meciuri în Italia. TotoCalculator 2 poate gestiona de la 2 până la 20 meciuri.
  • specificaţi numărul de linii pe care doriţi să pariaţi. Valide sunt numerele de la 1 la 1000.
  • specificaţi numărul de linii care sunt afişate pe un singur bilet.
  • specificaţi criteriul de sortare a liniilor: sortare după 1, X si 2, sortarea după probabilităţi sau sortare după pronosticuri corecte.
  • Specificaţi ca pronosticurile să fie reprezentate de semnele 1x2, 102 (pentru Germania), 1N2 (Franta), 310 (pentru China) sau 123.
  • specificaţi detalii cu privire la modul de a calcula distribuţia optimă a pronosticurilor sau folosiţi valorile implicite.

TotoCalculator 2 necesită Windows, Mac OS, Linux, Haiku, FreeBSD, OpenBSD, NedBSD, DragonFly BSD sau Solaris şi rulează alternativ în limba engleză, germană, italiană, franceză, olandeză, maghiară, portugheză, rusă şi suedeză.All content on this website copyrighted 2002-2021 by Christian Sturmlechner.