TotoCalculator 2 English (Home)  Deutsch (Home)  Italiano (Home)  Hungarian (Home) 
Romanian (Home)
  Russian (Home)  Chinese (Home)  

Send an e-mail to the author

 

new!2023-08-29: TotoCalculator 2 version 2.20.0.1 for Windows (64-bit) was released. This is a bugfix release.

Támogassa a "World Wide Fund for Nature"-t, "Doctors of the World"-t vagy "SOS Children's Villages"-t és ingyenes licenszt kap a TotoCalculator 2-höz

Thank you

A TotoCalculator 2 növeli a nyerési esélyeit az olyan sportfogadási játékokban, mint a Totó, Lotofoot, Totocalcio... Az alkalmazás kiszámolja a tippek optimális eloszlását a szelvényen és olyan tipposzlopokat állít elő, hogy azok - egymással összevetve - minél kevesebb helyen egyezzenek. Az eredményként kapott eloszlás kiegyensúlyozott arányban tartalmaz esélyes és meglepetés tippeket.

A TotoCalculator 2-ben lehetőség van megadni különböző feltételeket az egyes tipposzlopokhoz, pl. az 1-esek, X-ek és 2-esek minimális és maximális számát vagy esélyes, semleges és esélytelen tippeket.

A TotoCalculator 2 legnagyobb előnye a többi hasonló programmal szemben, hogy az egyes mérkőzésekhez kötött tippek száma rugalmas lehet. (1, X, 2 vagy 1, 0, 2 a világ bizonyos részein.) Nincs egy rendszer által meghatározott, fix tipparányhoz kötve, hanem minden egyes mérkőzéshez megadhatja az esélyt, 0 és 100% között. Ezenkívül kihasználhatja, hogy a fogadóirodák általában jól ítélik meg az esélyeket, és betáplálhatja az általuk számított odds-okat, hogy a TotoCalculator 2 azokból számítsa ki az 1, X, 2 tippek valószínűségét.

A tippeket közvetlenül a szelvényre lehet nyomtatni. A TotoCalculator 2-ben található formátumszerkesztő kezeli a világ különböző totószelvényeit.

A TotoCalculator 2 a tippeket (1, X és 2) az Ön által megadott esélyekből vagy odds-okból számolja ki. Lehetőség van arra, hogy egy időben több fogadóiroda odds-ait adja meg. Az alkalmazás az 1, X és 2 tippek számát vagy a megadott esélyek vagy az odds-ok alapján számítja ki. Ha mind esélyek, mind odds-okat megadott, akkor a TotoCalculator 2 csak az esélyeket veszi figyelembe.

A TotoCalculator 2 széleskörű lehetőségeket nyújt a felhasználóknak. Például:

  • Megadhatja a mérkőzések számát, amikre fogadni lehet. A normál totószelvényen Németországban páldául 13 mérkőzés van, Ausztriában 13, Olaszországban pedig 14. A TotoCalculator 2-ben a mérkőzések száma 2-től 20-ig állítható.
  • Megadhatja, hány tipposzlopot kíván játékba küldeni. A választható érték 1-től 1000-ig terjed.
  • Megadhatja, hány tipposzlopot kíván egy szelvényre nyomtatni.
  • Megadhajta, mi alapján legyenek rendezve a tipposzlopok: 1, X és 2 alapján, valószínűség alapján vagy a helyes tippek alapján.
  • Specify the tips to be represented by 1X2, 102 (for Germany), 1N2 (France), 310 (for China) or 123.
  • Finomhangolhatja az optimális eloszlások számítását, de használhatja az alapértelmezett értékeket is.

A TotoCalculator 2 Windows, macOS, Linux, Haiku, FreeBSD, OpenBSD, NedBSD, DragonFly BSD vagy Solaris alatt fut, angol, német, olasz, francia, holland, portugál, orosz és svéd nyelven.All content on this website copyrighted 2002-2023 by Christian Sturmlechner.