TotoCalculator 2 English (Home)  Deutsch (Home)  Italiano (Home)  Hungarian (Home) 
Romanian (Home)
  Russian (Home)  Chinese (Home)  

Send an e-mail to the author

 

A. Cum puteţi obţine o licenţă:

Vă pot oferi trei moduri de a obţine o licenţă:

1. în mod gratuit, dacă sprijiniţi "Fondul Mondial pentru Natură", "Doctors of the World" sau "SOS Children's Villages"
2. în mod gratuit, dacă aţi ajutat la traducere,
3. pentru o taxă de licenţă de la 13 euro:
    3a. cu ajutorul PayPal,
    3b. în contul bancar al meu,
    3c. cu ajutorul Western Union.

1. Sprijiniţi "Fondul Mondial pentru Natură", "Doctors of the World" sau "SOS Children's Villages"

WWF (Fondul Mondial pentru Natură) este o organizaţie independentă mondială pentru mediu, şi o reţea cu adevărat globală, care funcţionează în mai mult de 90 de ţări. Este o organizaţie provocatore, constructivă, bazată pe principii ştiinţifice, care abordează probleme de supravieţuire a speciilor şi habitatelor la schimbările climatice, iniţiative durabile şi educaţie ecologică.

"Doctors of the World" ("Médecins du Monde") is an international humanitarian non-profit organization that provides emergency and long-term medical care to vulnerable populations while advocating for equal access to healthcare worldwide.

"SOS Children's Villages" is an independent, non-governmental international development organisation which has been working to meet the needs and protect the interests and rights of children since 1949. The organization's work focuses on abandoned, destitute and orphaned children requiring family-based child care.

WWF

Dacă-mi trimiteţi un e-mail (service@totocalculator.com), cu o copie a chitanţei, conţinând o donaţie recentă la "Fondul Mondial pentru Natură", "Doctors of the World" sau "SOS Children's Villages" de cel puţin 25 de euro, veţi obţine licenţe gratuite pentru TotoCalculator 2 pentru toate versiunile (Windows, macOS, Haiku şi Linux/Unix/Solaris) - aceste licenţe sunt în valoare de 52 de euro! Reţineţi că în multe ţări această donaţie este deductibilă.

Prin trimiterea unei o copii a chitanţei conţinând donaţia dumneavoastră:

  • declaraţi că aţi fi făcut această donaţie oricum, adică independent de această ofertă,
  • sunteţi de acord că nu aveţi dreptul legal de a obţine o licenţă,
  • şi sunteţi de acord că licenţa este aceeaşi ca şi în cazul în care aţi fi cumparat-o.

La ce foloseşte acest lucru? Primele două puncte îmi permit să nu plătesc impozitul pe venit pentru donaţia dumneavoastră şi al treilea punct îmi permite să evit o neînţelegere în sensul că TotoCalculator 2 ar putea fi freeware. Cu alte cuvinte: Te rog, nu da licenta gratuită la alte persoane. Nu este nevoie să se repete aceste declaraţii în e-mail, acestea sunt implicit stipulate prin trimiterea acesteia la mine.

Aici sunt unele dintre site-urile aparţinând celor de "Fondul Mondial pentru Natură", "Doctors of the World" şi "SOS Children's Villages", unde puteţi face o donaţie:

2. Ajută la traducere

Ar fi minunat dacă TotoCalculator 2 ar funcţiona în cât mai multe limbi posibile. Dacă vă place aplicaţia şi, dacă aveţi ceva timp liber, atunci vă rugăm să luaţi în considerare ideea de a traduce TotoCalculator 2 în limba dumneavoastră. Vă rugăm să aruncaţi o privire la Se caută: Traducători pentru mai multe informaţii.

3. Plătiţi o taxă de licenţă

Dacă preferaţi să cumpăraţi o licenţă vă rugăm să alegeţi una dintre aceste metode de a plăti taxa de licenţă:

3a. PayPal

Achiziţionarea unei licenţe prin PayPal costă 13,00 Euro.
Licence for  TotoCalculator 2 pentru Windows
 TotoCalculator 2 for Linux, BSD and Solaris
 TotoCalculator 2 pentru Mac OS
 TotoCalculator 2 pentru Haiku

Eu voi primi un e-mail de la PayPal despre plata dumneavoastră. Veţi primi codul de înregistrare în cel mai scurt timp posibil.

3b. Transfer în contul meu bancar

Dacă preferaţi opţiunea fără numerar, vă rog să transferaţi 13,00 euro în acest cont bancar:

Christian Sturmlechner

BIC (Bank Identification Code = SWIFT-Code): BAWAATWW
IBAN (International Bank Account Number): AT366000000002830254

Vă rugăm să luaţi în considerare faptul că transferurile bancare pot provoca taxe relativ ridicate, dacă locuiţi în afara Uniunii Europene. Vă rugăm să consultaţi banca şi asiguraţi-vă că primesc valoarea totală şi că taxele bancare nu se plătesc din contul meu.

După ce aţi transferat banii, trimite-mi un e-mail (service@totocalculator.com), furnizând aceste informaţii:
1. faptul că aţi transferat banii în contul meu bancar,
2. care este produsul pe care doriţi să-l cumpăraţi (TotoCalculator 2 pentru Windows, TotoCalculator 2 pentru Linux, BSD şi Solaris, TotoCalculator 2 pentru Mac OS sau TotoCalculator 2 pentru Haiku) şi
3. care este adresa de e-mail unde va voi trimite codul de înregistrare.

3c. Western Union

Trimite 13.00 Euro cu ajutorul Western Union:

După ce aţi transferat banii, trimite-mi un e-mail (service@totocalculator.com), furnizând aceste informaţii:
1. Numele și orașul (pentru codul de înregistrare),
2. care este produsul pe care doriţi să-l cumpăraţi (TotoCalculator 2 pentru Windows, TotoCalculator 2 pentru Linux, BSD şi Solaris, TotoCalculator 2 pentru Mac OS sau TotoCalculator 2 pentru Haiku) şi
3. care este adresa de e-mail unde va voi trimite codul de înregistrare.

B. Cod de înregistrare

După ce am primit banii, voi trimite codul de înregistrare în cel mai scurt timp posibil. Întrucât scrisoarea, respectiv transferul, necesită mai mult timp şi deoarece se poate întâmpla ca eu să nu fiu acasă (de exemplu sunt împotmolit în zăpadă sau fac ciclism), vă rog să aveţi răbdare.

Licenţa pentru TotoCalculator 2 pentru Windows este valabilă pentru toate versiunile curente şi va fi valabilă pentru toate versiunile viitoare ale TotoCalculator 2 pentru Windows. Licenţa pentru TotoCalculator 2 pentru Linux, BSD şi Solaris este valabilă pentru toate versiunile curente şi va fi valabilă pentru toate versiunile viitoare ale TotoCalculator2 pentru Linux, BSD şi Solaris. Licenţa pentru TotoCalculator2 pentru Mac OS este valabilă pentru toate versiunile curente şi va fi valabilă pentru toate versiunile viitoare ale TotoCalculator2 pentru Mac OS. Licenţa pentru TotoCalculator2 pentru Haiku este valabilă pentru toate versiunile curente şi va fi valabilă pentru toate versiunile viitoare ale TotoCalculator2 pentru Haiku.

TotoCalculator 2 este echipat cu un ajutor on-line în limba engleză, germană şi italiană, care va răspunde la fiecare întrebare. Vă rugăm să reţineţi că nu există nici un suport pentru probleme de instalare sau operaţionale, nici pentru versiunea demo, nici pentru versiunea licenţiată. Prin urmare, ar fi foarte indicat să testaţi versiunea demo neînregistrată înainte de a cumpăra licenţa pentru a verifica dacă "TotoCalculator 2" rulează pe sistemul dumneavoastră şi dacă este în conformitate cu aşteptările dumneavoastră.

C. Termeni si confidentialitate:

Acest software este furnizat "ca atare" şi fără nici o garanţie cu privire la vandabilitatea sau potrivirea pentru un anumit scop sau orice alte garantii exprese sau implicite. Autorul nu va fi răspunzător pentru pierderea de date, pagube, pierderi de profit sau orice alt fel de pierderi în timp ce utilizaţi sau abuzaţi de acest software.

Adresa dvs. de e-mail şi alte informaţii personale vor fi prelucrate strict confidenţial şi nu vor fi divulgate către o terţă parte.All content on this website copyrighted 2002-2023 by Christian Sturmlechner.