TotoCalculator 2 English (Home)  Deutsch (Home)  Italiano (Home)  Hungarian (Home) 
Romanian (Home)
  Russian (Home)  Chinese (Home)  

Send an e-mail to the author

 

Acesta este locul de unde puteţi descărca TotoCalculator 2. Apăsaţi click dreapta la mouse şi "salvare ca":

**************** A. Versiuni pentru sisteme de operare curente: ****************

Cerinţe de sistem:

Windows (and Windows ´Live´): Windows NT4/2000/XP/Vista/7/8/10
Linux: up-to-date Linux with X11 and GTK+-2
Mac OS X (Intel): Mac OS X Intel v. 10.5.8 or later
Mac OS X (PowerPC): Mac OS X v. 10.3.9 or later
FreeBSD: FreeBSD 7 or later with X11 and GTK+-2
Solaris: Solaris 10 with X11 and GTK+-2
Haiku: Haiku R1 Beta 1

**************** B. Versiuni pentru sisteme de operare clasice: ****************

Cerinţe de sistem:

Windows Classic: Windows 95/98/ME/NT4/2000/XP/Vista/7/8/10
Linux Classic: any Linux with 32-Bit-Libraries and X11
Mac OS with Carbon: Mac OS 8.6 and later, Mac OS X
Mac OS Classic: Mac OS 9.2

+++ C. Formate de fişiere: +++

TotoCalculator 2 poate imprima direct pe bilete şi apoi salvează formatul biletelor în fişiere cu format special (*.tmx). Prieteni au donat formate de fişiere pentru unele ţări (thanks!), le puteţi descărca aici:

+++ D. Help: +++

The online help of TotoCalculator 2 for Windows can be downloaded as a pdf file, too:

Puteţi descărca fişierele obiect pentru versiunile Linux şi Unix, precum şi bibliotecile şi modificările aduse acestora. Vezi Libraries pentru detalii.

Restricţii pentru versiunea shareware:

Versiunea neînregistrată este o versiune shareware gratuită a TotoCalculator 2 şi poate fi utilizată fără licenţă şi fără limită de timp, dar cu o restricţie:

Numai primele 10 linii de distribuţie a pronosticurilor sunt afişate. Deşi şi celelalte pronosticuri sunt calculate corect, ele sunt întotdeauna setate la ´2´. Deci dacă folosiţi versiunea demo pentru o distribuire cu mai mult de 10 de linii, aceasta nu va produce o distribuţie utilă a pronosticurilor.

Vă rugăm să fiţi atenţi la faptul că utilizarea aplicaţiei TotoCalculator 2, de exemplu, de zece ori pentru a crea distribuţii cu zece linii fiecare, nu este acelaşi lucru ca şi calcularea unei distribuţii de pronosticuri cu 100 de linii: Întrucât TotoCalculator 2 compară fiecare linie cu toate celelalte linii din aceeaşi distribuţie, dar nu cu linii din orice altă distribuţie, pentru a găsi rezultatul optim, veţi obţine un rezultat care nu este adecvat pentru aptitudinile aplicaţiei TotoCalculator 2.

"TotoCalculator 2", fără utilizarea unui cod de înregistrare este un program shareware şi este oferit gratuit pentru evaluare, fără limită de timp. Vă rugăm să nu ezitaţi să-l împărtăşiţi cu prietenii dumneavoastră. Dacă sunteţi un distribuitor de software, nu ezitaţi să descărcaţi şi să distribuie produsul, cu sau fără remuneraţie. Distribuitorii sunt invitaţi să verifice acest site pentru a obţine cea mai recentă versiune.

Dacă doriţi să utilizaţi "TotoCalculator 2" fără restricţii, trebuie să cumpăraţi o licenţă.

Acest software este furnizat "ca atare" şi fără nici o garanţie cu privire la vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop sau orice alte garantii, fie exprimate sau implicite. Autorul nu va fi răspunzător pentru pierderea de date, pagube, pierderi de profit sau orice alt tip de pierdere în timp ce utilizaţi sau abuzaţi de acest software.All content on this website copyrighted 2002-2019 by Christian Sturmlechner.