TotoCalculator 2 English (Home)  Deutsch (Home)  Italiano (Home)  Hungarian (Home) 
Romanian (Home)
  Russian (Home)  Chinese (Home)  
 
Send an e-mail to the author

 

A. Hogy juthat licenszhez:

Három lehetőséget kínálok, hogy licenszhez jusson:

1. ingyen ha támogatja a "World Wide Fund for Nature"-t, a "Doctors of the World"-t vagy a "SOS Children's Villages"-t,
2. ingyen ha közreműködik a fordításban,
3. Megveheti 13 Euro licenszdíjért:
    3a. fizethet PayPal segítségével,
    3b. átutalással a bankszámlámra,
    3c. fizethet Western Union segítségével.

1. Támogassa a "World Wide Fund for Nature"-t, a "Doctors of the World"-t vagy a "SOS Children's Villages"-t

A WWF a világ vezető független környezetvédelmi szervezete, egy valódi globális hálózat, ami több, mint 90 országban működik. A WWF törekszik arra, hogy megismertesse az emberekkel a környezettudatos magatartást, és elérje, hogy olyan jövő várjon ránk, ahol az emberek és állatok harmóniában élhetnek.

"Doctors of the World" ("Médecins du Monde") is an international humanitarian non-profit organization that provides emergency and long-term medical care to vulnerable populations while advocating for equal access to healthcare worldwide.

"SOS Children's Villages" is an independent, non-governmental international development organisation which has been working to meet the needs and protect the interests and rights of children since 1949. The organization's work focuses on abandoned, destitute and orphaned children requiring family-based child care.

WWF

Ha küld nekem egy e-mail-t (service@totocalculator.com) és mellékeli a bizonylatot arról, hogy legalább 25 Eurót adományozott a "World Wide Fund for Nature"-nek, a "Doctors of the World"-nek vagy a "SOS Children's Villages"-nek akkor ingyenes licenszt kap a TotoCalculator 2 összes verziójához (Windows, macOS, Haiku and Linux/Unix/Solaris) - ezek összértéke 52 Euró! Figyelem: egyes országokban az adomány összege leírható az adóból.

Amennyiben elküldi nekem a bizonylatot,

  • kijelenti, hogy az adományt önszántából fizette be, a szervezet segítése céljából, vagyis függetlenül ettől az ajánlattól,
  • elfogadja, hogy jogilag nem jár Önnek licensz,
  • és elfogadja, hogy a licensz, amit kap, megegyezik azzal, amit megvásárolt volna.

Mire jó ez? Az első két pont biztosítja, hogy ne kelljen jövedelemadót fizetnem az Ön adománya után, a harmadik ponttal elkerüljük a félreértést, hogy a TotoCalculator 2 freeware program. Más szavakkal: Kérem ne adja tovább másoknak az ingyenes licenszét! Az e-mail-ben nem kell megismételnie ezeket a kijelentéseket, automatikusan elfogadja őket, ha ír nekem.

Itt talál néhány weboldalt, ahol adakozhat a "World Wide Fund for Nature"-nek, "Doctors of the World"-nek és "SOS Children's Villages"-nek:

2. Segítsen a fordításban

Nagyszerű lenne, ha a TotoCalculator 2 minél több nyelven tudna. Ha tetszik Önnek a program és van némi szabadideje, vegye fontolóra, hogy lefordítja az anyanyelvére! A Fordító kerestetik menüpontban több infromációhoz juthat.

3. Fizessen licenszdíjat

Amennyiben úgy dönt, licenszt vásárol, a következő módokon fizethet licenszdíjat:

3a. PayPal

PayPal-os fizetés esetén a díj 13.00 Euró.
Választott licensz  TotoCalculator 2 for Windows
 TotoCalculator 2 for Linux, BSD and Solaris
 TotoCalculator 2 for Mac OS
 TotoCalculator 2 for Haiku

E-mail értesítést kapok arról, ha befizeti a díjat és küldöm a személyes regisztrációs kódját, amint tudom.

3b. Banki átutalással bankszámlámra

Amennyiben az átutalást részesíti előnyben, utaljon 13.00 Eurót erre a bankszámlaszámra:

Christian Sturmlechner (név)

BIC (Bank Azonosító Kód = SWIFT kód): BAWAATWW
IBAN (International Bank Account Number - bankszámlaszám nemzetközi formátumban): AT366000000002830254

Kérem vegye számításba, hogy a banki átutalások díja viszonylag magas lehet, ha Ön az Európai Únión kívül él. Kérem bizonyosodjon meg a bankjában arról, hogy a teljes összeget meg fogom kapni és, hogy a különböző díjakat nem az én számlámra fogják terhelni!

Miután átutalta a pénzt, küldjön nekem egy e-mail-t (service@totocalculator.com), benne a következő információkkal:
1. átutalta a pénzt a számlámra,
2. melyik terméket kéri (TotoCalculator 2 for Windows, TotoCalculator 2 for Linux/BSD/Solaris, TotoCalculator 2 for Mac OS or TotoCalculator 2 for Haiku) és
3. milyen e-mail címre küldjem a regisztrációs kódot.

3c. Western Union

Send me 13.00 Euro with Western Union.

Miután átutalta a pénzt, küldjön nekem egy e-mail-t (service@totocalculator.com), benne a következő információkkal:
1. vezetéknév, keresztnév és város (a regisztrációs kód),
2. melyik terméket kéri (TotoCalculator 2 for Windows, TotoCalculator 2 for Linux/BSD/Solaris, TotoCalculator 2 for Mac OS or TotoCalculator 2 for Haiku) és
3. milyen e-mail címre küldjem a regisztrációs kódot.

B. Regisztrációs kód

Miután megkaptam a pénzt, igyekszem minél előbb küldeni a kódot. Mivel a levelek és az átutalások késhetnek pár napot, illetve előfordulhat, hogy nem vagyok otthon (mondjuk éppen biciklizek), a türelmét kérem.

A TotoCalculator 2 for Windows licensz a TotoCalculator 2 for Windows minden megjelent verziójához és annak minden jövőbeli verziójához érvényes. A TotoCalculator 2 for Linux, BSD and Solaris licensz a TotoCalculator 2 for Linux, BSD and Solaris minden megjelent verziójához és annak minden jövőbeli verziójához érvényes. A TotoCalculator 2 for Mac OS licensz a TotoCalculator 2 for Mac OS minden megjelent verziójához és annak minden jövőbeli verziójához érvényes. The licence for TotoCalculator 2 for Haiku is valid for all current versions and will be valid for all future versions of TotoCalculator 2 for Haiku. A TotoCalculator 2 for Haiku licensz a TotoCalculator 2 for Haiku minden megjelent verziójához és annak minden jövőbeli verziójához érvényes.

A TotoCalculator 2-höz angol, német és olasz nyelvű online súgó is tartozik, ami minden kérdését megválaszolja. Fontos tudnia, hogy sem a demó, sem a teljes verzióhoz nincs terméktámogatás, ezért kérem, próbálja ki a demó verziót, hogy megtudja, fut-e az Ön rendszerén és, hogy a program azt nyújtja-e, amit vár tőle!

C. Figyelmeztetés és adatvédelmi nyilatkozat:

Ez a szoftver "as is" (olyan amilyen) alapon kerül terjesztésre, mindenféle garancia nélkül. A szerző nem vállalja a felelősséget adatvesztésért, meghibásodásokért, profitveszteségért vagy egyéb károkért, ami ezen szoftver használatából ered.

Az e-mail címét és személyes adatait bizalmas adatként kezelem és semmilyen esetben nem adom ki harmadik félnek.All content on this website copyrighted 2002-2023 by Christian Sturmlechner.