TotoCalculator 2 English (Home)  Deutsch (Home)  Italiano (Home)  Hungarian (Home) 
Romanian (Home)
  Russian (Home)  Chinese (Home)  

Send an e-mail to the author

 

 Windows:

Futtassa a "SetupTotoCalculator.exe" programot az intéző segítségével vagy a "Futtatás..." pontból a Start menüben. Kövesse a telepítőprogram utasításait.

A telepítőprogram az alkalmazást a "TotoCalculator" mappába telepíti alapértelmezés szerint, de választhat másik mappát is, ha akar. Ha a megadott mappa a telepítéskor még nem létezik, a telepítő létrehozza azt.

A telepítés után ne nevezze át a mappát, mert ez később hibát okoz, ha programfrissítést hajt végre.

Ha a TotoCalculator 2 korábbi verziója már telepítve van (különösen ha a 2.16.0-es), akkor az új verzió ugyanebbe a mappába kerül.

 Windows ´Live´:

Bontsa ki a tömörített "TotoCalculator.zip" fájlt és helyezze a létrejött "TotoCalculatorLive" mappát és annak tartalmát az Ön által választott mappába. Megváltoztathaja a "TotoCalculatorLive" mappa és a "TotoCalculator.exe" futtatható fájl nevét, de ne nevezze át a többi fájl és mappa semelyikét.

A Live verzió nem változtatja meg a Windows registry-t, ezért saját magának kell létrehoznia az ikonokat és hivatkozásokat. A beállításokat a program a "TotoCalculator.ini" fájlba menti a felhasználó home (a felhasználói fiókhoz tartozó) könyvtárába.

 Linux, Haiku, BSD and Solaris:

Bontsa ki a tarball-t fájlt ("TotoCalculator.tar.gz") és helyezze a létrejött "TotoCalculatorLive" mappát és annak tartalmát az Ön által választott mappába. A "/usr/local/TotoCalculator" például egy jó választás lehet.

Megváltoztathaja a "TotoCalculator" mappa és a "TotoCalculator" futtatható fájl nevét, de ne nevezze át a többi fájl és mappa semelyikét.

 Mac OS X / macOS:

Bontsa ki a "TotoCalculator.dmg" lemezképfájlt és helyezze a a létrejött "TotoCalculator"-t az Ön által választott helyre. Az "~/Applications" például egy jó választás lehet. Megváltoztathaja a "TotoCalculator" nevet, de ne nevezze át az alkalmazásban található többi fájl semelyikét.

The author is not member of the Apple Developer Programs, therefore you have to follow these steps on current macOS versions (see Open a Mac app from an unidentified developer in the Apple support):

  • Control-click the app icon, then choose Open from the shortcut menu. Then click Open.

You can also use these steps:

  • Start the application with a doubleclick. You will get a message that the developer could not be verified.
  • Choose »Cancel».
  • Choose »System Preferences», click »Security & Privacy», then click General.
  • Grant an exception for the blocked app by clicking the Open Anyway button.

A TotoCalculator 2 Mac OS X (Intel, 32-Bit) verziója a Mac OS X 10.5.9-as vagy későbbi verzióin futtatható. A TotoCalculator 2 macOS (64-Bit) verziója a Mac OS X 10.11-as vagy későbbi verzióin futtatható.

 Mac OS with Carbon:

Bontsa ki a "TotoCalculatorCarbon.img" (OS 8/9) vagy a "TotoCalculatorCarbon.dmg" (OS X) lemezképfájlt helyezze a létrejött "TotoCalculator" mappát és annak tartalmát az Ön által választott helyre. Megváltoztathaja a "TotoCalculator" mappa nevét, de ne nevezze át a többi mappa és fájl semelyikét.

A TotoCalculator 2 Mac OS with Carbon verziója fut a Mac OS 8.6-os verzióján, a Mac OS 9 sorozaton és a Mac OS X-en, ha a CarbonLib rendszerbővítmény telepítve van.

A CarbonLib rendszerbővítmény valószínűleg már telepítve van az Ön rendszerén. Amennyiben nincs, letöltheti a CarbonLib 1.6 SDK részeként innen: http://developer.apple.com/carbon/download.

 Mac OS Classic:

Bontsa ki a "TotoCalculator.img" lemezképfájlt és helyezze a a létrejött "TotoCalculator" mappát és annak tartalmát az Ön által választott helyre. Megváltoztathaja a "TotoCalculator" mappa nevét, de ne nevezze át a többi mappa és fájl semelyikét.

A TotoCalculator 2 Mac OS Classic verziója Mac OS 9.2 rendszeren futtatható.All content on this website copyrighted 2002-2023 by Christian Sturmlechner.