TotoCalculator 2 English (Home)  Deutsch (Home)  Italiano (Home)  Hungarian (Home) 
Romanian (Home)
  Russian (Home)  Chinese (Home)  

Send an e-mail to the author

 

 Windows:

Futtassa a "SetupTotoCalculator.exe" programot az intéző segítségével vagy a "Futtatás..." pontból a Start menüben. Kövesse a telepítőprogram utasításait.

A telepítőprogram az alkalmazást a "TotoCalculator" mappába telepíti alapértelmezés szerint, de választhat másik mappát is, ha akar. Ha a megadott mappa a telepítéskor még nem létezik, a telepítő létrehozza azt.

A telepítés után ne nevezze át a mappát, mert ez később hibát okoz, ha programfrissítést hajt végre.

Ha a TotoCalculator 2 korábbi verziója már telepítve van (különösen ha a 2.16.0-es), akkor az új verzió ugyanebbe a mappába kerül.

 Windows ´Live´:

Bontsa ki a tömörített "TotoCalculator.zip" fájlt és helyezze a létrejött "TotoCalculatorLive" mappát és annak tartalmát az Ön által választott mappába. Megváltoztathaja a "TotoCalculatorLive" mappa és a "TotoCalculator.exe" futtatható fájl nevét, de ne nevezze át a többi fájl és mappa semelyikét.

A Live verzió nem változtatja meg a Windows registry-t, ezért saját magának kell létrehoznia az ikonokat és hivatkozásokat. A beállításokat a program a "TotoCalculator.ini" fájlba menti a felhasználó home (a felhasználói fiókhoz tartozó) könyvtárába.

 Linux, Haiku, FreeBSD and Solaris:

Bontsa ki a tarball-t fájlt ("TotoCalculator.tar.gz" illetve »TotoCalculatorHaiku.zip«/"TotoCalculatorFreeBSD.tar.gz"/"TotoCalculatorSolaris.tar.gz") és helyezze a létrejött "TotoCalculatorLive" mappát és annak tartalmát az Ön által választott mappába. A "/usr/local/TotoCalculator" például egy jó választás lehet.

Megváltoztathaja a "TotoCalculator" mappa és a "TotoCalculator" futtatható fájl nevét, de ne nevezze át a többi fájl és mappa semelyikét.

 Mac OS X:

Bontsa ki a "TotoCalculator.dmg" lemezképfájlt és helyezze a a létrejött "TotoCalculator"-t az Ön által választott helyre. Az "~/Applications" például egy jó választás lehet. Megváltoztathaja a "TotoCalculator" nevet, de ne nevezze át az alkalmazásban található többi fájl semelyikét.

A TotoCalculator 2 Mac OS X (Intel) verziója a Mac OS X 10.5.9-as vagy későbbi verzióin futtatható.

 Mac OS with Carbon:

Bontsa ki a "TotoCalculatorCarbon.img" (OS 8/9) vagy a "TotoCalculatorCarbon.dmg" (OS X) lemezképfájlt helyezze a létrejött "TotoCalculator" mappát és annak tartalmát az Ön által választott helyre. Megváltoztathaja a "TotoCalculator" mappa nevét, de ne nevezze át a többi mappa és fájl semelyikét.

A TotoCalculator 2 Mac OS with Carbon verziója fut a Mac OS 8.6-os verzióján, a Mac OS 9 sorozaton és a Mac OS X-en, ha a CarbonLib rendszerbővítmény telepítve van.

A CarbonLib rendszerbővítmény valószínűleg már telepítve van az Ön rendszerén. Amennyiben nincs, letöltheti a CarbonLib 1.6 SDK részeként innen: http://developer.apple.com/carbon/download.

 Mac OS Classic:

Bontsa ki a "TotoCalculator.img" lemezképfájlt és helyezze a a létrejött "TotoCalculator" mappát és annak tartalmát az Ön által választott helyre. Megváltoztathaja a "TotoCalculator" mappa nevét, de ne nevezze át a többi mappa és fájl semelyikét.

A TotoCalculator 2 Mac OS Classic verziója Mac OS 9.2 rendszeren futtatható.All content on this website copyrighted 2002-2019 by Christian Sturmlechner.